Обединеното кралство отчете 70 924 COVID инфекции и 88 смъртни случая,

...
Обединеното кралство отчете 70 924 COVID инфекции и 88 смъртни случая,
Коментари Харесай

Великобритания с над 70 000 новозаразени

Обединеното кралство отчете 70 924 Коронавирус инфекции и 88 смъртни случая, свързани с COVID-19 през последните 24 часа. Данните за неделя обаче не са взели предвид Шотландия заради " механически проблем ", съгласно Sky News.

В събота имаше 81 713 случая на COVID-19 и 287 смъртни случая, свързани с коронавирус.

Ограниченията за ковид в Англия могат да бъдат отстранени до края на този месец. Председателят на консерваторите Оливър Даудън сподели, че е " окуражен " с помощта на " окуражаващи знаци ", оповестяват локалните медии.

По-рано доктор Сюзън Хопкинс, основен медицински консултант в Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство, каза, че процентът инфектирани в Лондон, Югоизточна и Източна Англия се изравнява.

Освен това, до момента в който броят на случаите към момента нараства в северните елементи на страната, темпът на напредък там се забавя, означи тя.

Припомняме, че имунизираните британци към този момент ще могат да вървят на почивки в чужбина, без да се постанова да си вършат проби за Covid-19 при завръщането си. 

За смяната ще бъде публично обявено на 26 януари, показва се в обявата.

В петък пък вестник Telegraph заяви, че английският министър председател Борис Джонсън е на път да анулира рестриктивните мерки от т.нар " План Б " още веднъж към края на януари. Те включваха по-строги правила за документите и маските и инструкции за работа от у дома, когато това е допустимо.

Миналата седмица Джонсън съобщи, че особено Англия може да издържи на внезапното повишаване на болестите с ковид, без да стопира стопанската система, и се опълчи на налагането на локдаун.

Това се случва и на фона на следващите кавги с нерегламентирани празненства на управляяващите, разтресли поста на премиера. Нараства недоволството против него и апелите за оставката му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР